• sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns06

Што нудиме

Избрана Производи

нашата приказна

DSW е водечки снабдувач на безбедност и безбедност решенија во Кина од 2004 година Ние од DSW, се производител, добавувачи, и услуга во Кина на различни безбедност и безбедносни производи како што се апарати за гаснење пожар, опрема за заштита од пожар, пожар прскалки, оган хидрантска системи , пожар, пожар сензори, автоматско Модуларен апарат за гаснење пожар, CO2 апарат за гаснење пожар, апарат за гаснење пожар Сандаче, апарат за гаснење пожар во прав, AFFF противпожарни апарати, автомобили ......

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања

Следете нас


WhatsApp Онлајн Chat!